Kies voor een expert in boomverzorging voor het snoeien en vellen van bomen. In Turnhout maakt u voor deze werken een afspraak met Menq. Onze zaakvoerder Samvel Galstyan is een professionele boomklimmer die alle plekken van uw bomen en struiken kan bereiken en aanpakken. Daarnaast schakelt u ons in voor uiteenlopend tuinonderhoud.

Brede variatie aan boomverzorging

Zit u met vragen over de toestand van uw bomen? Aarzel geen moment en maak ze aan ons over. Wij komen naar uw bomen kijken om de juiste vorm van verzorging vast te stellen. Naast het vellen van bomen, omdat ze ziek zijn of het licht wegnemen, snoeien wij ieder type van boom op de juiste manier zodat ze weer gezond kunnen doorgroeien.

Bomen beklimmen

Wij beschikken over alle noodzakelijke materialen en machines, zoals een hoogtewerker, om veilig en overzichtelijk te werken. Maar onze boomverzorger is eveneens een boomklimmer van opleiding. Hierdoor bereiken wij plaatsen in en aan bomen die moeilijk te bereiken zijn. Niets staan een grondige snoeibeurt nu nog in de weg.

Alles voor uw bomen

Bomen verzorgen maakt deel uit van onze ruimere kennis om tuinen te onderhouden. Vraag Menq dus zeker om ook boomstammen uit te frezen, processierupsen in bomen te bestrijden en het opruimen van snoeihout. Wij verhakkelen het tot een doorsnee van 20 centimeter om zelf te gebruiken of om het met ons mee te geven.

Contact

Contacteer Menq uit Turnhout voor een stralende tuin met gezond groeiende bomen. Onze tuinier komt tot bij u om alle vragen te beantwoorden en adviezen voor te leggen. Nadien bieden wij u een gratis en vrijblijvende offerte aa

Opening Hours

Monday

8:00 tot 17:00

Tuesday

8:00 tot 17:00

Wednesday

8:00 tot 17:00

Thursday

8:00 tot 17:00

Friday

8:00 tot 17:00

Saturday

Closed

Sunday

Closed

Address & Contact

Our Address

Zandstraat 161 - 2300 Turnhout

GPS

51.31969035, 4.9308465033739

Telephone
Email